KONSTENS SÖKANDE MOT DET ORÖRDA OCH OKÄNDA

Konstnären Kristoffer Grip avrundar sommarens utställningsperiod på Kulturcentrum Ronneby konsthall med en föreläsning om konst och landskap. Till och med söndag 28 augusti visas Ingrid Ogenstedts ”Mutterboden” och Eva Hilds ”Entity” utställningar.

KONST & LANDSKAP
En föreläsning om konstens sökande mot det orörda och det okända och dess relation till landskapet, både som motiv och som material. Med utgångspunkt i Ingrid Ogenstedts utställning ”Mutterboden” på Kulturcentrum Ronneby Konsthall rör vi oss mellan Land Art och landskapsmåleri med hjälp av konstnärskap som Sara-Vide Ericson, Elisabeth Frieberg, Carl Fredrik Hill, Henri Rousseau, Anselm Kiefer, Gunilla Bandolin, Robert Smithson med flera.

Var: Kulturcentrum Ronneby konsthall
När: Söndag 28 aug, kl. 15
Föreläsare: Kristoffer Grip 
Arrangörer: Konst i Blekinge

Passa på att se utställningarna innan föreläsningen.
Öppet 11-15.

: : :

Bild: Ingrid Ogenstedt – Facies, 2018 Nesströnd, Vestfirðir, Iceland, Turf from Tröllatunga, Iceland.