FÖRDJUPA DITT FOTOGRAFISKA BERÄTTANDE

Drömmer du om göra en fotoutställning eller fotobok? Har du påbörjat ett fotografiskt projekt men kommer inte vidare? Söker du inspiration och fördjupande diskussion om fotografi?
Se då hit!

När: 28 juni – 2 juli 2021
Var: Massmanska kvarnen, Ronneby
Kursavgift: 3 000 kr inkl moms.

Denna femdagarskurs ger dig möjlighet att utveckla ditt visuella språk och hjälper dig att hitta brännande ämnen att gestalta i bild. Kursen riktar sig till dig som har fotografisk vana och som är intresserad av dokumentärt visuellt berättande. En stor del av att hitta sitt fotografiska uttryck handlar om att finna historierna du brinner för.

Att öppna ögonen för dramatiken som omger oss – i världen och i vardagen.
Genom praktiska övningar, föreläsningar, enskild handledning och gruppdiskussioner kommer du att få verktygen som hjälper dig att förverkliga och fördjupa dina egna fotografiska visioner.

Kursledarna Sofia Runarsdotter och Julia Lindemalm är utbildade dokumentärfotografer och arbetar i gränsen mellan det dokumentära och det konstnärliga. De har undervisat i bildjournalistik och fotografi vid bl. a Gamleby Fotoskola, journalisthögskolan och Skurups folkhögskola.

Platsen för kursen är Massmanska kvarnen i centrala Ronneby i Blekinge. Möjlighet till boende finns i anslutning till Ronneby brunnspark.

Läs mer om kursen, boende och anmäl dig här …
www.fotografisktberattande.com

Foto: Sofia Runarsdotter

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ett samarbete mellan Konst i Blekinge / Region Blekinge och Kulturcentrum Ronnby konsthall / Ronneby kommun