POD X –  KULTURARV OCH KULTURPLAN, MER SPÄNNANDE ÄN MAN KAN TRO

Vi möter Lisa Anderson avdelningschef och kulturstrateg på Konst- och kulturavdelningen Region Blekinge och Sigrid Oldenburg verksamhetsutvecklare för Kulturarv även hon på Region Blekinge. Det blir ett spännande samtal om vad en kulturplan är och vad den kan betyda för kulturutbudet i en region. Vad betyder vårt kulturarv för vår framtid? Politikens roll i kulturen och relationen till principen armlängds avstånd.

POD X sammanför människor och diskuterar kultur utifrån aktuella och spännande ämnen. X-et står för något farligt, mystiskt eller okänt, en symbol som kan betyda det mesta och ingenting. Symbolen är, precis som kulturen, gränslös. Samtalet leds av Torun Ekstrand, konstutvecklare på Konst i Blekinge och Ulf ”Bitte” Appelqvist verksamhetsutvecklare/producent och musiker på Musik i Blekinge. 


Du kan välja att lyssna på andra avsnittet av POD X via 

Spotify
Facebook
Anchor

eller där poddar finns, sök på Pod X.


Producent: 
Ulf ”Bitte” Appelqvist 
Ansvarig utgivare: 
Region Blekinge Kultur 
Längd: 
58 min 29 sek
Bild: Regionala kulturplan för Region Blekinge 2018-2020
Illustration: Karolina Bång