UNG & KONSTNÄRLIG?

Konstsommar 2020
Konst i Blekinge söker dig som är mellan 17 – 19 år, bor i Blekinge och vill utvecklas inom det konstnärliga fältet. Under några sommarveckor har du chans att feriearbeta inom det konstnärliga fältet. Med handledning av yrkesverksamma konstnärer och en konstpedagog utvecklar du, tillsammans med andra, din kreativitet. Inom satsningen Konstsommar, som vi valt att kalla feriearbetet, ingår att skriva om konst, prova att arbeta konstpedagogiskt samt att utvecklas och arbeta konstnärligt i olika tekniker.

Konstsommar samarbetar med Skrivsommar, feriearbete för ungdomar med brinnande skrivintresse som arrangeras av Biblioteklsutveckling Blekinge & Kronoberg, kring barnböcker i text och bild.

Konstsommar 2020
Testa på att arbeta och utvecklas inom det konstnärliga fältet under fyra sommarveckor.
Period: 1; v 25 -28
Antal platser: 8 st
Ort: Ronneby (deltagarna erhåller adekvat busskort för perioden)
Inga förkunskaper krävs men ett stort intresse för att konst förutsätts.

Låter det intressant?
Tveka inte, skicka en ansökan till: Feriearbetare 17-19 år

OBS!
Konstsommar är en satsning från Region Blekinge, det är först när du loggat in, fyllt i dina personuppgifter, skrivit ett personligt brev och kommit till fliken FRÅGOR, vid frågan Inom vilka områden önskar du arbeta?” som du klickar i att du är intresserad av Konstsommar.

 

Skrivsommar 2020
– en feriepraktik för dig som gillar att skriva

Period: 1;  v 25 -28
Antal platser: 12 st
Ort: Olofström (deltagarna erhåller adekvat busskort för perioden)
Inga förkunskaper krävs men ett stort intresse för att skriva förutsätts.

Med handledning av professionella författare och journalister utvecklar du tillsammans med andra, ditt skrivande . Vi samarbetar med Konstsommar kring barnböcker i text&bild och tillsammans besöker vi författarmuséet i Jämshög.

Låter Skrivsommar intressant?
Tveka inte, skicka en ansökan till: Feriearbetare 17-19 år

OBS!
Skrivsommar är en satsning från Region Blekinge, det är först när du loggat in, fyllt i dina personuppgifter, skrivit ett personligt brev och kommit till fliken FRÅGOR, vid frågan Inom vilka områden önskar du arbeta?” som du klickar i att du är intresserad av Skrivsommar.