POD X – VAD RÖR SIG I REGION BLEKINGES KULTURCHEFERS HJÄRNOR?

Vad rör sig i Region Blekinges kulturchefers hjärnor? Vad händer i Blekinges kulturliv? Hur mår Blekinges kulturliv? POD X sammanför Malena Sandgren, enhetschef på Kultur & bildningsenhetenMorgan Carlsson, enhetschef på Musik i Blekinge och Kristina Hedberg, enhetschef på Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg för att prata kulturupplevelser och hur kulturen påverkar oss människor. 

POD X sammanför människor och diskuterar kultur utifrån aktuella och spännande ämnen. X-et står för något farligt, mystiskt eller okänt, en symbol som kan betyda det mesta och ingenting. Symbolen är, precis som kulturen, gränslös. Samtalet leds av Torun Ekstrand, konstutvecklare på Konst i Blekinge och Ulf ”Bitte” Appelqvist verksamhetsutvecklare/producent och musiker på Musik i Blekinge. 

Du kan välja att lyssna på första avsnittet av POD X via 
Spotify
Facebook
Anchor

eller där poddar finns, sök på Pod X.


Producent: 
Ulf ”Bitte” Appelqvist 
Ansvarig utgivare: 
Region Blekinge Kultur 
Längd: 
1 timme 02 min 29 sek