POD X – Vad rör sig i Region Blekinges kulturchefers hjärnor?

Av Region Blekinge Kultur

Vad rör sig i Region Blekinges kulturchefers hjärnor? Vad händer i Blekinges kulturliv? Hur mår Blekinges kulturliv?
Pod X sammanför Malena Sandgren, enhetschef på Kultur & bildningsenheten, Morgan Carlsson, enhetschef på Musik i Blekinge och Kristina Hedberg, enhetschef på Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg för att prata kulturupplevelser och hur kulturen påverkar oss människor. 

Varför namnet X!? X står för något farligt, mystiskt eller okänt, en symbol som kan betyda det mesta och ingenting. Symbolen är, precis som kulturen, gränslös. Torun Ekstrand, konstutvecklare på Konst i Blekinge och Ulf ”Bitte” Appelqvist verksamhetsutvecklare/producent och musiker på Musik i Blekinge träffar och sammanför människor. 

Du kan välja att lyssna på POD X på…

Spotify
Facebook
Anchor

Avsnittsinfo

Producent: Ulf ”Bitte” Appelqvist
Ansvarig utgivare: Region Blekinge Kultur
Längd: 1 timme 02 min 29 sek