Konst + Industri + Open Massmanska

Konst i Blekinge arrangerar en programserie som vi kallar Art Mesh. Det innebär att vi ordnar studiebesök på exempelvis lokalt förankrade industrier med spjutspets kompetens inom olika intressanta områden, eller möten där yrkesverksamma konstnärer i Blekinge har chans att träffa varandra och diskutera olika aktuella frågor. Vi hoppas kunna skapa intressanta möten mellan konst- och industrisektorn i Blekinge. Konstnärsträffarna äger rum på Massmanska kvarnen i Ronneby.

Boka in följande tider i din kalender:
Onsdag 17/10 – Water Jet Lego AB/Grafikworkshop, Kulturcentrum
Onsdag 14/11 – Hitex Robot Tuft Sweden/Blekinge Uppfinnarverkstad
Onsdag 5/12 – Blekinge Tekniska Högskola, Digitala medier

Vi ses!

Ladda ned program för Art Mesh – Konstonsdagar i Blekinge