Supermarket 2018

I dagens avsnitt av Konst i Blekinge-podden möter vi konstnärer och funktionärer på Supermarket 2018 Stockholm Independent Art Fair. Länet var representerat av Land404 som drivs av och Christopher Landin och Simone Aersø på Gullholma på Blekinges östkust.

Producent för detta avsnitt är levnadskonstnären Casandra Cornelio som känner utställningen på pulsen när landsbygden möter huvudstaden. Låt er sugas in i mässans virrvarr och kom ut nyfiknare på andra sidan.

Mer om Land404

Mer om Supermarket 2018 Independent Art Fair

Panelsamtal på TALK- scenen. Bilder ovan: Christopher Landin

Konstnären Maria Hilmersson-Landgren. Foto Amr Hamid

The transparent Accent performance av Martina Mino perez och Aman Askariza. Foto: Casandra Cornelio

Tell me more performance av Knölkollektivet. Foto: Casandra Cornelio

Avsnittsinfo

Producent: Casandra Cornelio
Musik: Jesper Norda
Längd:  24.30 min