Hyper Island är en yrkeshögskola inom digitala media, marknadsföring, kreativt skapande och digital strategi. Skolan startade i Karlskrona 1996, och har sedan dess vuxit till en internationell organisation verksam i New York, Singapore, Sao Paulo, Manchester, London och Stockholm.

Att vara student på Hyper Island skiljer sig från andra skolor; studenterna har varken lärare, tentor eller läroböcker. Branschaktörer från hela världen leder istället seminarier och föreläsningar och fokus ligger på praktiskt lärande i verkliga projekt. Som student på Hyper Island arbetar man oftast på en uppgift; i form av ett brief eller ett case från ett företag eller organisation.

Utbildningar HT 2019

UX Designer
Som UX Designer jobbar du i gränslandet mellan mänskligt beteende, marknadens behov och den senaste tekniken. UX Designers är ett av de mest efterfrågade yrkena just nu. 

Mer information om UX Designer

Digital Media Creative
Digital Media Creative är programmet för att starta din karriär inom den kreativa industrin. Var redo att utforska det breda området digitala media och lära dig en rad nya kompetenser, allt från kodning, facilitering, pitching, design och marknadsföring till affärsstrategi. 

Mer information om Digital Media Creative programmet

Motion Designer
Motion Designer-programmet guidar dig genom grunderna för rörlig bild hela vägen till de färdigheter du behöver för att skapa och redigera dina egna rörliga koncept. 

Oavsett om du har tidigare erfarenhet eller inte, täcker programmet ett brett spektrum av färdigheter. Från produktion av analoga visuella uttryck till verktyg och programvara som är relevanta för rörelsegrafik på film-, video- och mobilplattformar.
Mer information on Motion Designer 

Business Developer – distans
Hyper Island’s populära program Business Developer erbjuds nu på distans!
Affärsutvecklare specialiserar sig på att driva, hantera och utveckla företag. De använder digitala kanaler och verktyg för att vara konkurrenskraftiga och hållbara. Du får praktisk erfarenhet och förståelse för hur du skapar, driver och utvecklar ett företag. Den största delen av utbildningen sker online.
Mer information om Business Developer – Distance Learning

 

Mer info

Klicka för att visa mer info

HYPER ISLAND

För mer information, gå in på hyperisland.com

KONTAKT

Hyper Island, Karlskrona
Bastionsgatan 8
+46 455 30 77 77

Webbsida