Blekinge Uppfinnareverkstad, medlem i SUF svenska uppfinnareföreningen men också en ideell förening med ett hundratal medlemmar från Blekinge och angränsade län.

Verkstadslokalerna finns i Halda Utvecklingscentrum, Öjavadsvägen 2 i Svängsta. Det finns både metall- och träavdelning.

Föreningen bildades 1982 med en experimentverkstad som blev Projekt Svängsta och man anställde en medarbetare. År 2002 antogs nuvarande namn. Under årens lopp har hundratals idéer tagits fram som prototyper. Bland dem har ett 30-tal blivit till produkter som tillverkas i större eller mindre serier och givit många arbetstillfällen.

Föreningen är öppen för personer och företag. Du får utnyttja maskinparken under förutsättning att Du har god vana av arbete i maskinen i fråga. Du svarar själv för anskaffning av råmaterial. För utnyttjande av viss utrustning, t. ex. svets, uttages avgifter för förbrukat material, gas etc.

Välkomna!

För mer info eller att göra en ansökan klicka på denna länk

Mer info

Klicka för att visa mer info

KONTAKT

Blekinge Uppfinnareverkstad
Halda utvecklingscenter
Öjavadsvägen 2
376 36 Svängsta

Kontaktpersoner:
Brodde Bengtsson
Tel: 0708-44 62 66

E-post: info@blekingeuppfinnare.se

Webbsida

Bilder från verksamheten