Konstrundan i Blekinge äger rum varje år en av de första helgerna i maj. Då öppnar konstrundans medlemmar sina ateljéer och låter besökarna ta del av sina arbeten.

Mer info

Klicka för att visa mer info

Utställningar

Tillgängligheten, enkelheten och den trivsamma atmosfären hos utställarna har inneburit, att vår konstrunda i Blekinge numera är en etablerad årlig och dessutom vårlig konstbegivenhet med många tusen besökare.

Utställarna är spridda över hela Blekinge från Ramdala, Kristianlopel i öster till Olofström, Sölvesborg i väster. Det finns glas-och textilkonstnärer, målare, grafiker, tecknare, keramiker, järnsmeder och skulptörer att besöka.

I början av maj visas en samlingsutställningen i Ronneby, där hittar du samtliga konstnärer som är kopplade till Blekinge konstrunda. 

KONTAKT

E-post: Hans Hedman

Webbsida