Hannes Derler och Simon Lindstedt

är tredjeårsstudenter på Digital ljudproduktion på BTH i Karlshamn. I det här poddavsnittet funderar de tillsammans med andra studenter kring sin utbildning, konstnärliga uttryck och skapandekraft. För dem har ljudutbildningen på BTH blivit en plats där de fått stora möjligheter att utveckla sina egna idéer och sin egen kreativitet inom ramen för sin utbildning. Hannes och Simon har också skapat “ljudfält184″ – ett ljudverk som ingår i avsnittet men som också finns att lyssna på i sin helhet här på konstiblekinge.se

Medverkande i programmet:

Alex Funke som går Digital Bildproduktion.

Max Björverud som är före detta student från Digital Ljudproduktion.

The Flooor, ett verk av Max Björverud. Filmat i Vitoria Brasilien 2017.

Avsnittsinfo

Producent: Hannes Derler och Simon Lindstedt
Bilder: Hannes Derler och Simon Lindstedt
Musik: Jesper Norda
Längd: 26 min